Könyvajánló

2008.01.12. 08:27

Kundera mellett még mindig egyik nagy kedvencem Halloway János csöppet sem "olyan" politikai regénye, a "rendszerváltó szerelmek". Emberi kapcsolatok kuszaságáról a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas évek hangulatával és az emberi esendőséggel.

Az író szerint szatirikus mese felnőtteknek. Óriási.

és a mottó?

"A szerelem egy férfi és egy nő között csodálatos dolog. Azonban jól meg kell választanunk azt a férfit, és azt a nőt, akik közé befekszünk" - Woody Allen

Lehet csodálkozni.
Álszerény szemérmeseknek, nyárspolgároknak nem ajánlom.

A bejegyzés trackback címe:

https://visegrad.blog.hu/api/trackback/id/tr63294257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halloway János 2008.03.12. 14:26:58

Tisztelt Ismeretlen! Örülök, hogy tetszett a könyvem. Szívesen találkoznék Önnel.
Üdvözlettel: Halloway János

Halloway Jnános 2008.03.12. 14:32:42

Tisztelt Ismeretlen! Örülök, hogy tetszett a könyvem. Szívesen találkoznék vagy beszélgetnék Önnel.
Tel.: 216 - 45 - 73, M: 06 -30 - 249 -o4 58

Halloway Jnános 2008.03.17. 15:01:51

Tisztelt Ismeretlen! Bármennyire is örülök annak, hogy a regényemet Kundera regényeivel együtt szereti, annak viszont nem, sőt, eléggé meg vagyok döbbenve, hogy feltette a netre az e-mail címemet. Még jó, hogy a telefonszámokat nem. Én ezeket kizárólag Önnek adtam meg, és nagyon szépen kérem, hogy az e-mail címet vegye le a netről. Azt gondoltam egyébként, hogy ha - ahogy Maga fogalmazott, a regényem óriási,akkor esetleg egy személyes levélváltást megér. Már megint naív voltam. Biztosíthatom, hogy nem társat keresek.Csak érdekelt volna, mi az, ami megfogta Önt az írásomban, ami a Könyvajánlóból igazán nem derül ki. Egyébként a kutya sem érdeklődik a könyvem iránt, ami hidegen hagy, mert szerencsére nem írásból élek. Elárulom még, hogy már csak a koromnál fogva sem érdeklődöm a számítógépes dolgok iránt, és nem is értek a számítógéphez, leginkább levelezésre használom. Csak hogy tudja, halvány lila gőzöm n incs arról, hogy mi az, hogy "blog" meg "LOGIN" és nem is érdekel. Üdvözlettel: Halloway János

teddy67 2009.02.22. 11:24:45

Sajnálatos módon csak most akadt kezembe,Halloway János :Rendszerváltó szerelmek című regénye.Még csak az írás kb.harmadánál tartok,de mindenképp érdekelt volna,hogy ki is a szerző ill.van-e más regénye,publikál-e folyóiratokban.
Nagyon tetszik szatirikus meséje,igazán szórakoztatónak találom,a páromnak részleteket olvasok fel belőle és azt hiszem felkeltettem az érdeklődését,mert azt mondta ő is elfogja olvasni.
Tökéletes jellemábrázolások,gondolat és érzelemgazdag könyv,nevettet ugyanakkor
mélyen elgondolkodtat
süti beállítások módosítása